Известие

Collapse
No announcement yet.

Спукана задна броня

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Между другото,да не пускам нова тема,имам следния проблем.Свети ми индикацията на дюзата.Свети докато не я напуна леко и спира.От както е зима постоянно светва и си гасне.Колата се държи еднакво и със светеща дюза и без.Странно.Ако някой и изпитвал тоя проблем да сподели.
    Oще една дупка и се гръмвам с нож.
    156 2.4 JTD

Comment

Първоначално публикувано от Alagar_
      Между другото,да не пускам нова тема,имам следния проблем.Свети ми индикацията на дюзата.Свети докато не я напуна леко и спира.От както е зима постоянно светва и си гасне.Колата се държи еднакво и със светеща дюза и без.Странно.Ако някой и изпитвал тоя проблем да сподели.
      Колега като купих колата и при мен беше така, при нормално каране свтваше когато си иска, и при малко каране в обороти угасваше, като я закарах на диагностика се оказа, че турбото пренадува, че има проблем в налягането на горивото, а може да са още много неща, след компетентната намеса от страна на Бобо, колата вече 7-8 месеца не е индикирала проблеми с мотора.

А относно броните, днес я оставих за ремонт и боя, после ще споделя как е станало....

Comment

Working...
      X